Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Associació Antisida de Lleida premia Plusfresc per la seva contribució a la sensibilització sobre la sida

La cadena de supermercats lleidatana va rebre el reconeixement durant el sopar que l’entitat va organitzar per celebrar el seu 25è aniversari

Associació Antisida de Lleida, aniversari
Celebració del 25è aniversari de l'Associació Antisida de Lleida. (Foto: Associació Antisida de Lleida)
La cadena de supermercats Plusfresc ha estat premiada per l’Associació Antisida de Lleida per la seva contribució a la sensibilització de la societat sobre el VIH. La companyia va rebre el reconeixement durant el sopar que l’entitat va organitzar a la Llotja per celebrar els seus 25 anys. 

“Estem molt contents de poder posar el nostre gra de sorra a l’hora de conscienciar la població envers una malaltia que desgraciadament encara afecta molta gent”, va afirmar Rafel Oncins, responsable d'RSC a Plusfresc. “Des de la nostra companyia sempre hem intentat sumar-nos a totes aquelles iniciatives destinades a millorar la situació del nostre entorn més pròxim, amb el qual tenim un fort compromís des dels nostres inicis”, va afegir.
 
L’Associació Antisida de Lleida és una entitat sense ànim de lucre que treballa per oferir una atenció integral a la persona seropositiva i als seus familiars, així com per a la defensa de la seva imatge i dignitat. A més, posa en marxa programes de prevenció de la salut i de sensibilització i conscienciació de la societat en general.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Les nostres arrels

Publicitat
Publicitat