Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Oficina de Turisme de Lleida atén més de mil visites durant el pont festiu

La xifra representa un 16,4% més que l'any passat

Castell de Gardeny, visites
Un centenar de persones han gaudit durant aquests dies de la història del Castell Templer. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L'Oficina de Turisme de Lleida ha atès 1.008 visitants durant el macropont de la Constitució i la Puríssima, des del 3 de desembre fins aquest diumenge. Segons informa la Paeria, el nombre de turistes respecte de l'any passat s'ha incrementat en 142, la qual cosa significa un augment percentual del 16,4%. L'afluència més gran de visitants s'ha concentrat a la segona part del pont, el de la Puríssima. Divendres 9 de desembre va ser el dia amb més visites, 158, seguit de dissabte dia 10, amb 150. 

Els turistes procedien majoritàriament de l'entorn de Barcelona. També destaquen els originaris del País Valencià i, a més distància, de Madrid, Aragó i el País Basc.

El perfil de visitants que han passat per l'Oficina de Turisme són principalment famílies, que s'interessen per conèixer el patrimoni de la ciutat i que també aprofiten per degustar la gastronomia de Lleida.

El Castell Templer de Gardeny

D'altra banda, durant aquest dies s'han organitzat diferents visites guiades al Castell Templer de Gardeny que han atret un centenar de persones. Diumenge 4 i dijous 8 de desembre unes quaranta persones van assistir a la visita històrica "La poderosa comanda de Gardeny", mentre que dimarts 6 i diumenge 11 cinquanta persones van participar en la visita guiada "Templer per un dia".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat