Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Paradetes, concerts i gastronomia per dinamitzar el comerç de Democràcia i Cardenal Remolins

L'activitat promocional es repetirà aquest diumenge aprofitant la jornada d’obertura de comerços

Comerç Democràcia i Cardenal Remolins, comerç
L'activitat promocional continuarà aquest diumenge. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’associació Comerç Democràcia i Cardenal Remolins ha posat en marxa aquest cap de setmana una acció promocional amb paradetes de joves artesans, de productes de proximitat, food trucks i una creperia. Els comerciants d’aquests dos carrers pretenen amb aquesta acció dinamitzar aquesta part de l’Eix Comercial, atreure els ciutadans i donar la benvinguda al Nadal.

L'activitat, que es repetirà aquest diumenge aprofitant la jornada d’obertura de comerços, s’ha complementat per tarda amb les actuacions musicals de dos grups lleidatans. El primer a pujar a l’escenari ha estat A Kontra Korrent, que ha fet de teloner del grup AGE, guanyador del concurs Directe 2016.

Pilar Agulló i Carolina Sins, vicepresidenta i secretària dels comerciants, han anunciat la intenció de continuar realitzant accions promocionals com la d’aquest cap de setmana amb la finalitat que els vianants que vinguin de l’estació de Renfe recuperin el costum de passar pel carrer Cardenal Remolins com a porta d’entrada a l’Eix Comercial.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat