Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Recollida de firmes del veïns del barri antic per evitar l'obertura d'un centre adreçat a persones sense llar

Veïns i comerciants demanen que la residència Pare Coll es destini a d'altres usos

concentració, Centre Històric, residència Pare Coll
Veïns i comerciants del Centre Històric ja es van concentrar davant de l’immoble. (Font: Change.org)
Els veïns del barri antic de Lleida han iniciat una recollida de firmes a Change.org per fer sentir el seu posicionament respecte de l'ús que es vol fer de la residència Pare Coll, ubicada al carrer Almodí Vell. Així, sol·liciten a l'Ajuntament de Lleida que desestimi l'habilitació de l'edifici com a centre d’acollida i residència de persones sense llar i que li busqui d'altres usos que dinamitzin i dignifiquin la zona.

A més, tant veïns com comerciants del Centre Històric volen deixar clar que no s'oposen a l'obertura d’aquest tipus d’equipaments i demanen que no es faci al seu barri en considerar que hi ha una "evident" saturació d’aquest tipus de serveis. "Habilitar un altre equipament d’aquestes característiques incrementaria l’efecte crida en una zona on precisament hi ha excés d’instal·lacions adreçades a serveis socials i solidaris", asseguren.

També volen posar de manifest el desig que el Centre Històric de Lleida recuperi la vitalitat que havia tingut dècades enrere i, per això, sol·liciten a l’Ajuntament que desenvolupi polítiques que afavoreixin l’obertura de nous comerços i la recuperació d’habitatges, amb l'objectiu que "la gent torni a tenir ganes de venir a viure al barri".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat