Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Linyola ja té banda sonora pròpia per aquestes festes gràcies a un concurs de nadales pioner a Catalunya

Els guanyadors entre els vuit finalistes s'han escollit aquest diumenge al vespre per votació popular en un festival a l'església de Santa Maria

concurs, nadales, Linyola
Imatge de l'escenari on han actuat els grups del concurs de nadales de Linyola durant el concert. (Foto: Àlex Mases)
Linyola ja té banda sonora pròpia per aquestes festes gràcies a un concurs de nadales inèdites o versionades pioner a Catalunya. Els guanyadors entre els vuit finalistes s'han escollit aquest diumenge al vespre per votació popular en un festival a l'església de Santa Maria. Les cançons sonaran a les activitats que el municipi organitza per Nadal, entre les quals el pessebre vivent.


La convocatòria ha atret grups musicals locals i també de fora del poble i l'alcalde, Àlex Mases, considera que la resposta ha estat tot un èxit. Per a l'edició de l'any que ve l'Ajuntament encara vol arribar més enllà i convertir Linyola en un referent internacional de la música de Nadal. Per això, el concurs es convocarà ja durant el mes de maig amb l'objectiu de fer-ne difusió fora de les fronteres de Catalunya i de l'Estat. Mases també ha avançat que amb tota probabilitat l'any vinent només hi haurà una categoria per a peces inèdites. 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat