Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Consell de la UdL aprova la participació de la institució en el Consorci Sanitari de Lleida

L'adhesió, que s'ha decidit mitjançant votació secreta, ha rebut 27 vots a favor i 12 en contra

UdL,Marea Blanca,Consorci Sanitari
Reunió d'aquest matí del Consell de la UdL, que han interromput una vintena de membres de la Marea Blanca. (Foto: Ciutat de Lleida)
El Consell de Govern de la Universitat de Lleida ha aprovat, per 27 vots a favor i 12 en contra, la participació de la institució en el Consorci Sanitari de Lleida. D'aquesta manera, s'autoritza la UdL a prendre part en la incoació del procediment de constitució del Consorci Sistema Integral de Salut de Lleida i en l'aprovació provisional dels estatuts i del conveni regulador d'aquest ens.


L'organisme va ser l'únic que no va acceptar d'entrada a formar part del Consorci i va obrir un diàleg per valorar la participació de la Universitat en el Consorci Sanitari, creant una comissió de setze membres del Consell. De les cinc institucions que en formaran part, la UdL era la darrera que encara no s'havia pronunciat sobre la seva participació al nou ens sanitari, després que ja ho haguessin fet el CatSalut, l'ICS, GSS i l'IRBLleida.

Durant la votació, una vintena de membres de Marea Blanca s'han concentrat aquest matí en contra de l'adhesió de la UdL davant de l’edifici del Rectorat interrompent la reunió. De cara a demà també han convocat una concentració davant de la Diputació de Lleida perquè diuen que CiU té previst posar a debat en el Ple una moció de suport de la institució al Consorci Sanitari.

D'altra banda, la UGT-Terres de Lleida, en una roda de premsa aquest matí per explicar el posionament sobre el Consorci Sanitari, ha mostrat també el seu rebuig.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat