Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Centenars de visitants omplen una nova edició de la Fira de Santa Llúcia de Balaguer

Durant aquest dissabte més d’un centenar de parades han participat en el mercat que ha tingut lloc als diferents carrers del Centre Històric de Balaguer.

Fira de Santa Llúcia, Balaguer
Centenars de persones han omplert el Centre Històric de Balaguer. (Foto: Ajuntament de Balaguer)
Les parades són diverses i trobem des de complements, bijuteria, regals, ornaments, arbres i flors de Nadal, soques o figures de pessebre fins a diferents productes gastronòmics de proximitat com torrons, cava, embotits, olis, mels, sal o melmelades per tal d’anar preparant les festes nadalenques

Enguany, gràcies a la col·laboració amb l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, ha tingut lloc una jornada tècnica al casal de LaPallavacara sobre les plantes aromàtiques.

Seguint amb la línia de recuperar la plaça del Pou com un espai dinàmic on s’hi feia el mercat de l’aviram, hi ha hagut una exposició d’aviram viu amb més d’una quinzena d’espècies diferents i els seus respectius cuidadors.
  
També com a novetats d’ enguany, els visitants han pogut gaudir de diversos allers de manualitats amb la col·laboració dels monitors del centre d’esplai Gaspar de Portolà, els quals també han fet un taller infantil de manualitats nadalenques, i d’una cantada de nadales itinerant a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de la ciutat amb les cançons més populars.
 
Amb la voluntat de compartir aquesta Fira amb els comerciants de l’eix comercial del Centre Històric, concretament dels carrers d’Avall i Major, s’ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal sota el nom “Les teves compres per Nadal, al carrer Major i d’Avall, tenen regal!" obsequiant amb descomptes per a totes les botigues durant el mes de desembre. El sorteig es realitzarà el dia 3 de gener a les dotze del migdia a cada carrer.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat