Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Preveuen un miler de participants en la 4a Cursa Sansi Lleida d'aquest diumenge

Aquest esdeveniment esportiu pretén promoure tant l'esport de base entre els infants com també l'esport inclusiu amb circuits adaptats

La Sansi, Diputació de Lleida,
Imatge de la presentació de la 4a Cursa Sansi Lleida. (Foto: Diputació de Lleida)
Lleida acollirà la quarta edició de la Cursa Sansi Lleida el pròxim diumenge 4 de desembre. Aquesta cursa, organitzada pel Club d'Atletisme La Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Lleida, pretén diferenciar-se de la resta d'esdeveniments esportius en el sentit que promou tant l'esport de base entre els infants com també l'esport inclusiu amb circuits adaptats. Els organitzadors preveuen un miler de corredors i al voltant d'una vuitantena de voluntaris.


L'organitzador de la cursa, Sisco Larrull, ha explicat que s'han organitzat dos circuits de 5 i 10 quilòmetres amb el mateix recorregut que en l'anterior edició. Larrull ha explicat que es tracta d'un circuit molt planer i ràpid que transcorre pels carrers cèntrics de la ciutat de Lleida.

La sortida i arribada serà a la plaça situada davant de la Llotja de Lleida. Les curses començaran a partir de les 10.00 hores amb les proves pels especials olímpics i les curses per als menors. A partir de les 11.00 hores començaran les curses absolutes de 5 i 10 quilòmetres.

La presentació de la quarta edició de la cursa ha tingut lloc aquest dijous a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació del diputat Paco Cerdà i de l'organitzador de la cursa, Sisco Larrull.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat