Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els comerços de Balaguer repartiran 3.000 euros en la campanya de Nadal

Regalaran als clients butlletes rasca-rasca amb premis de 5, 10, 20, 50, 100 i 250 euros per bescanviar als establiments associats

comerços, Associació de Comerciants de Balaguer, campanya de Nadal
Imatge de la presentació de la campanya de nadal. (Foto: Associació de Comerciants de Balaguer)
L’Associació de Comerciants de Balaguer repartirà 3.000 euros en premis durant la campanya de Nadal que començarà el proper dissabte 3 de desembre i s’allargarà fins al 6 de gener. Cal destacar que d’aquests 3.000 euros hi haurà dos premis de 250 euros. La resta es repartirà en més de 200 premis de 5, 10, 20, 50 i 100 euros. Així ho ha explicat aquest matí el president de l’entitat, Delfí Solsona, en roda de premsa acompanyat de la dinamitzadora de l’entitat, Carme Boneu, i de la regidora de Recursos Humans i Empresa, Ester Guarné. El president de l’Associació de Comerciants ha destacat que “aquesta és una de les campanyes més  importants de l’any, a la qual hem dedicat molts esforços”. La regidora de Recursos Humans i Empresa ha valorat la campanya “com una molt bona eina per potenciar el comerç local, el principal motor econòmic de la ciutat”.

El lema de la campanya és "A Balaguer aquest Nadal, un desig és un regal". I és que els comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Balaguer, que són 168, obsequiaran els seus clients amb butlletes rasca-rasca. Els premis estaran repartits en més de 30.000 butlletes distribuïdes entre els establiments i es podran bescanviar a qualsevol comerç associat abans del dia 6 de gener fent una compra igual o superior a l’import del premi.

Així mateix, per amenitzar les compres nadalenques, entre el 6 i el 31 de desembre l’Associació de Comerciants de Balaguer ha demanat al Pare Noel que visiti els comerços i doni caramels als més petits. A més, del 2 al 5 de gener el patge reial recollirà les cartes per als Reis d’Orient.

L’inici de la campanya de Nadal es farà aquest divendres dia 2 a les set de la tarda amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc al pont Nou amb l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, i altres representants de l’Ajuntament i l’entitat.
 
L’Associació de Comerciants de Balaguer ha aprofitat la presentació de la campanya de Nadal per donar a conèixer el nou logotip que engloba les diferents entitats comercials de la ciutat. La dinamitzadora Carme Boneu ha explicat que “ens hem unit tots els col·lectius  per tenir més força i potenciar el comerç local”, del qual ha destacat “l’atenció personalitzada i directa amb el client, la gran varietat d’oferta i que la ciutat compta amb moltes zones d’aparcament gratuïtes”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat