Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu aixeca el veto d'accés al Camp d'Esports als seus aficionats

La directiva del club lleidatà ha iniciat un procés de diàleg amb les penyes És un sentiment, Rudes i l'Associació Amics del Lleida

Lleida Esportiu,futbol,Albert Esteve,
El director del Lleida Esportiu, Albert Esteve. (Foto: Arxiu)
La seixantena d'aficionats vetats ja poden entrar al Camp d'Esports de Lleida. El Lleida Esportiu ha enviat un comunicat conjunt amb les penyes És un sentiment, Rudes i l'Associació Amics del Lleida per a la "reconducció i la millora de les seves relacions". Així, doncs, el club de la Terra Ferma ha iniciat un procés de diàleg amb els col·lectius creant un seguit de pactes per millorar la relació, minvada des de la roda de premsa del passat 18 d'octubre en què se'n va decidir la prohibició.

En aquest sentit, manifesten la intenció de continuar el procés de mediació per arribar a un acord amb els penyistes que permeti l'estabilitat social del club. Tanmateix, confessen que "el club no ha tingut la intenció de malmetre la imatge dels col·lectius ni de les persones esmentades en la roda de premsa de data 18 d'octubre de 2016. Ni ha tingut la intenció de vincular-les amb els fets incívics nomenats en la mateixa".

Dit això, el club, el col·lectiu de penyes i l'Associació Amics del Lleida retiren la seva condemna als actes violents a persones i/o béns del club i es comprometen a "continuar fomentant i difonent el sentiment i estima pel Lleida", així com la defensa dels interessos col·lectius.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat