Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Associació Antisida de Lleida premia dues persones i quatre entitats lleidatanes per la seva tasca social envers el VIH

L'entitat ha celebrat el sopar commemoratiu del 25è aniversari a La Llotja de Lleida, amb una vessant també solidària

Associació Antisida de Lleida, sopar, aniversari,
L'Associació Antisida de Lleida ha celebrat el sopar commemoratiu del seu 25è aniversari. (Font: @jordi_latorre)
La consellera de Presidència, Neus Munté, acompanyada de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit el sopar commemoratiu amb motiu del 25è aniversari de l’Associació Antisida de Lleida en el transcurs del qual l’entitat ha lliurat els premis a entitats, professionals, empreses o associacions per la seva tasca social envers el VIH/sida i pel seu suport a l’Associació. Emili Sales Bergés i el Dr. Placido Santafé Soler han estat les dues persones que han rebut el premi a títol personal. En l’àmbit d’entitats, les guardonades han estat Arrels Sant Ignasi-Fundació Social Sant Ignasi de Loiola, Plusfresc, la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida i l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut. Així mateix, també s’ha lliurat el Diploma al Mèrit Solidari a les Vocalies de les Dones de les Associacions de Veïns de la ciutat de Lleida en reconeixement, també, a la seva tasca.

El sopar, que s’ha celebrat a la Llotja de Lleida, té també una vessant solidària, ja que 10 € de l’import del sopar es destinaran a projectes socials de l’Associació Antisida de Lleida.

Cal recordar que el proper 1 de desembre és el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, que enguany té com a lema “Estigma o Estima, tu decideixes”.

L’Associació Antisida de Lleida és una entitat sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 1991.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Les nostres arrels

Publicitat
Publicitat