Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Òscar Ordeig, únic candidat a rellevar Àngel Ros al capdavant del PSC de les comarques de Lleida

El nou secretari fixa com a principals reptes encetar una nova etapa "il·lusionadora" que torni a situar el partit com l'"alternativa d'esquerres"

Òscar Ordeig, PSC Lleida
Òscar Ordeig, proclamat únic candidat a rellevar Àngel Ros. (Foto: PSC)
El diputat al Parlament i portaveu de Compromís per la Seu a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Òscar Ordeig, ha estat proclamat aquest dilluns com a únic candidat a primer secretari de la federació del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran després de reunir 248 avals de la militància. D'aquesta manera, es perfila com a successor del president del partit i alcalde de Lleida, Àngel Ros, que va decidir no tornar a presentar-se per seguir liderant els socialistes lleidatans. Ordeig, però, haurà de ser ratificat en el congrés que la federació celebrarà el pròxim 17 de desembre. El futur primer secretari del PSC de les comarques de Lleida es fixa com a principals reptes encetar una nova etapa "engrescadora i il·lusionadora" que torni a situar el partit com a "pal de paller i alternativa d'esquerres a Lleida". Per això, ha defensat que "caldrà recuperar llistes, militància i la confiança de la gent".

L'actual diputat al Parlament i portaveu socialista a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha reunit un total de 248 avals, superant amb escreix els 174 (15%) avals necessaris, segons ha destacat el primer secretari sortint, Àngel Ros, qui ha agraït la decisió d'Ordeig d'optar a aquesta "gran responsabilitat en temps difícils".

El fet que només s'hagi presentat una sola candidatura evitarà la celebració de primàries, que estaven previstes per al 10 de desembre. Tot i això, Òscar Ordeig haurà de ser ratificat en el marc del congrés que la gederació del PSC de Lleida, Pirineu i Aran celebrarà el pròxim 17 de desembre.

Ordeig ha exposat la seva voluntat d'encetar una "nova etapa" a la federació "després que hagin passat moltes coses a la societat i al partit" i ha apostat per un projecte "engrescador i il·lusionador" que permeti recuperar la "credibilitat" de la formació davant de la ciutadania, "anant poble a poble i ciutadà a ciutadà" i, també, "dinamitzant les agrupacions locals del partit". En aquesta línia, s'ha mostrat partidari "d'una política de proximitat i de llarg termini".

En clau interna, Ordeig ha assegurat que "tothom trobarà seu lloc per treballar al partit". Segons ha explicat, a partir d'ara començarà a treballar en el programa i en l'equip de persones que l'acompanyaran en la nova executiva de la federació, que també s'escollirà en el congrés del dia 17. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat