Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Uns 2.800 esquiadors estrenen la temporada a les estacions lleidatanes

Baqueira Beret i els complexos d'esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa, Sant Joan de l'Erm i Lles de Cerdanya han estat les primeres a obrir

Masella, esquiadors
Uns 2.800 esquiadors estrenen la temporada a les estacions lleidatanes. (Foto: Arxiu)
Uns 2.800 esquiadors han estrenat la temporada a les primeres estacions que han obert aquest cap de setmana al Pirineu de Lleida: Baqueira Beret i els complexos d'esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa, Sant Joan de l'Erm i Lles de Cerdanya. 

Aquest ha estat el primer rodatge de les instal·lacions amb la vista posada al pont de la Puríssima, quan s'espera una afluència massiva d'aficionats. La previsió és que divendres que ve, 2 de desembre, ja puguin obrir totes les estacions. El sector espera que aquesta sigui una temporada de rècord i es venguin més d'1,3 milions de forfets.
 
Durant el cap de setmana 1.800 esquiadors han fet les primeres baixades a Baqueira Beret, on han pogut obrir 20 quilòmetres de pistes dels 151 que té l'estació. Les tres estacions d'esquí nòrdic que han pogut obrir han atret un miler d'esquiadors, sobretot clients de proximitat. En aquest cas han tingut entre 16 i 20 quilòmetres de circuits oberts.

En els darrers anys complexos com aquests han patit molt per falta de neu, però aquest inici primerenc de la temporada els fa ser molt optimistes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat