Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Audiència pública per debatre el pressupost municipal amb entitats, sindicats i empreses de Lleida

L'alcalde s'ha reunit amb una quarantena de representants en nou format adreçat a una major participació

audiència pública, pressupost,
Àngel Ros ha presidit l'audiència pública de presentació del projecte de pressupost amb les entitats socials i del tercer sector, les associacions de veïns i les cases regionals. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’alcalde de Lleida ha presidit l’audiència pública del projecte del pressupost municipal per al 2017 a les entitats socials i del tercer sector, les associacions veïnals i les cases regionals, que s’ha fet al a Sala Alfred Perenya de la Regidoria de Cultura amb una quarantena de representants. Ros ha assenyalat que, a més, es crearà una comissió de seguiment per avaluar l’evolució i l’execució dels acords. Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Montse Mínguez i Joan Gómez, ha explicat que aquesta nova eina de comunicació i de participació inclou debat i conclusions amb els sectors implicats, així com amb els representants dels grups municipals, i que la comissió de seguiment es preveu que es reuneixi cada tres mesos per seguir el pressupost. 

L’alcalde ha remarcat que un dels eixos destacats del projecte de pressupostos municipals és el seu caràcter social, ja que estan dirigits a l’atenció de les persones i a ajudar a la cohesió social. En aquest sentit, es té present la lluita contra la pobresa energètica, amb els ajuts econòmics d’urgència social per fer-hi front; disposicions cap als col·lectius més vulnerables, amb ajudes i serveis als més febles davant de situacions de dificultat; enfortir els serveis destinats als infants en risc i a les seves famílies, i contemplant el foment de l’ocupació, amb polítiques de promoció, del foment empresarial i de l’emprenedoria.

El projecte de pressupostos, que preveu uns ingressos de 151.554.454,39 euros i unes despeses de 150.018.986,69, generen un estalvi de 1.535.485,70 euros. Entre d'altres, s’ha exposat també la prioritat dels ingressos, l’anàlisi de la despesa i dels ingressos i les inversions.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat