Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ciutadans reclama incrementar la partida de despesa social amb 640.000 euros als pressupostos de la Paeria

Ángeles Ribes destaca "la creació d'un pla de foment per a emprenedors i el reforç de la conservació dels camins de l'Horta"

Ciutadans, Ajuntament de Lleida,
C's ha presentat les esmenes al pressupost de l'Ajuntament de Lleida per 2017. (Foto: Ciutadans)
"Volem incrementar la partida de despesa social amb 640.000 euros per continuar atenent els ciutadans que més ho necessiten", ha manifestat la portaveu de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, durant la presentació de les esmenes de C’s al pressupost de l'Ajuntament per a 2017. I ha afegit que, "desgraciadament, encara queda massa per fer, per això volem destinar gran part del nostre pressupost a l'atenció de nens i famílies en situació de vulnerabilitat i a l'atenció de persones grans amb discapacitat i/o dependència". Ribes també ha explicat que una part d'aquest pressupost social hauria d'anar destinat a "la lluita contra la pobresa, a l'atenció de les persones sense llar i al pla de millora de centres i serveis d'atenció directa".

D'altra banda, Ribes ha explicat davant dels mitjans de comunicació que "per a Ciutadans és fonamental reforçar amb més personal les àrees de secretaria, intervenció, tresoreria i serveis jurídics de la Paeria pel gran col·lapse que pateixen". El tercer eix principal per a C’s en els pressupostos municipals de 2017 és "la creació d'una partida pressupostària d'1 milió d'euros per obrir els pressupostos a la ciutadania i que es desenvolupin fins a cinc projectes proposats pels veïns".
 
La portaveu de C’s Lleida ha anunciat també que "cal crear un pla de foment d'emprenedors que tingui com a base 150.000 euros per ajudar els joves a desenvolupar els seus projectes personals i empresarials", així com "destinar 40.000 euros per a impulsar unes jornades empresarials que serveixin per a la posada en comú de projectes i experiències del món de l'empresa i d'inspiració per al comerç local". Així mateix, Ribes ha destacat l'aposta de Ciutadans per "reactivar el Centre Històric amb una sèrie d'inversions que ajudarien a tornar-lo al conjunt de la ciutadania", per això proposa destinar una partida de 146.600 euros.
 
Ribes ha explicat que "se segueix apostant també per la dinamització de la rambla de Ferran, així com per la conservació dels camins de l'Horta". "A més dels 150.000 euros que vam aconseguir aprovar l'any passat per l'Horta, per aquest 2017 volem augmentar-la en 35.600 euros més", ha afegit.
 
Finalment, Ribes ha concretat que des de Ciutadans es vol "donar un impuls als esports minoritaris que fomentin valors com la no discriminació per sexe, la discapacitat física o mental o que siguin inclusius". I ha reafirmat l'aposta de C’s per "reforçar la partida de protocol de la Guarda Urbana amb 6.000 euros per tornar-los el pressupost que tenien el 2015".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat