Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Agramunt inicia aquesta setmana les obres de la nova llar d’infants

El nou centre incorporarà il·lustracions i fotografies dels ecosistemes propis de l’entorn més proper

llar d'infants, Agramunt,
Les obres de la nova llar s'inicien aquesta setmana. (Foto: Ajuntament d'Agramunt)
Un cop signat el contracte, l’acte de replanteig i amb tots els informes pertinents dels organismes competents, l'Ajuntament d'Agramunt ja pot iniciar les obres de construcció de la nova llar d’infants. Unes obres que està previst que comencin aquesta setmana. En una primera fase s’adequarà el terreny i es construirà la llosa que haurà de suportar tota l’estructura del nou equipament. Paral·lelament s’anirà construint tota l’estructura de fusta per tal que a mitjans de gener pugui instal·lar-se in situ.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Agramunt està treballant en un projecte d’il·lustració que permetrà incorporar en la nova llar d’infants il·lustracions i fotografies d’ecosistemes propis de l’entorn d’Agramunt. Amb aquest projecte s’incorporaran les espècies animals i vegetals autòctones de la zona, per tal que els futurs usuaris del centre coneguin de prop tot el patrimoni natural que tenim al nostre municipi.

Aquesta proposta està coordinada amb la nova línia pedagògica que tindrà el nou centre. Una nova línia en la qual ja s’està treballant des de fa uns mesos per tal que el nou projecte educatiu es basi en el treball per espais d’interès. En aquest sentit, l’equip d’educadores del centre està duent a terme una formació en aquesta nova línia pedagògica basada en l’educació viva.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat