Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Partit Demòcrata i Unió demanen publicar el calendari de poda en el web de la Paeria i els taulers d’anuncis dels centres cívics

Marta Gispert: “Esperem que enguany es compleixin els terminis establerts, a diferència de l’any passat, i que no quedi cap carrer sense podar”

poda, arbres, Lleida
Imatge de la poda d'arbres als carrers de la ciutat de Lleida. (Foto: PDECat)
El Partit Demòcrata i Unió a l’Ajuntament de Lleida demanen a l’equip de govern que faci públic en el web de la Paeria el calendari de poda dels carrers i barris on es preveu actuar. Alhora, i per tal d’arribar a un major nombre de veïns de la ciutat, el grup municipal proposa que aquesta informació estigui també present en els taulers d’anuncis dels centres cívics dels barris de Lleida.

La regidora Marta Gispert explica que “hem constatat que s’ha iniciat la poda en alguns punts de la ciutat i, per tal d’informar la ciutadania de les accions que s’emprendran en aquest sentit, demanem que es faci públic el calendari de poda de l’any 2016-2017 en el web de la Paeria, precisant els carrers i els barris i els terminis previstos”. També demana que aquest calendari estigui penjat en els taulers d’anuncis dels centres cívics dels barris.

Gispert subratlla que “esperem que enguany es compleixin els terminis establerts, a diferència de l’any passat, i que no quedi cap carrer sense podar”.

En aquest sentit, ha recordat que el grup municipal va rebre nombroses queixes per part de la ciutadania a causa de molèsties diverses com brutícia als carrers i al mobiliari urbà causades per les diferents espècies arbòries. Per tot plegat, es va demanar a l’equip de govern fer un correcte manteniment i conservació dels arbres de la ciutat amb l'objectiu d'aconseguir una millora de les condicions ambientals i ecològiques del medi urbà i la millora de la qualitat dels ciutadans.

Així mateix, des del Partit Demòcrata i Unió insten de nou a adequar el calendari d’esporga a les necessitats de les diferents varietats existents a la ciutat d’acord amb la seva tipologia. Així, reiteren que, de cara a la plantació de nous exemplars, s’elegeixin espècies arbòries autòctones, de fàcil assimilació a les característiques del territori i que causin el menor nombre de problemes d’al·lèrgies o brutícia.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat