Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Territori i Sostenibilitat finalitza les obres de millora a la C-12 entre Lleida i Corbins

Els treballs, que han suposat una inversió econòmica d'1,8 milions d'euros, han renovat 6,3 quilòmetres del ferm de la carretera

C-12, Lleida, Corbins,
Imatge del tram de la C-12 entre Lleida i Corbins. (Foto: Generalitat de Catalunya)
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat les obres de millora de la carretera C-12 entre Lleida i Corbins, que han comportat una inversió d’1,8 milions d’euros. Els treballs han consistit principalment en la renovació del ferm, en un tram de 6,3 quilòmetres, des del final de la trama urbana de Lleida fins a l’inici de la variant de Corbins.


Aquesta actuació, que permet afavorir la seguretat viària i la fluïdesa del trànsit, ha inclòs el tractament previ per reparar les zones deteriorades del ferm i l’estesa d’una nova capa d’asfalt. D’altra banda, s’han netejat cunetes i passos salvacunetes i s’han substituït barreres de seguretat. Finalment, s’ha adequat la senyalització vertical i horitzontal.
 
La C-12 discorre des de Lleida a Corbins, Menàrguens i Balaguer per després continuar fins a Àger. Cal recordar que a l’entorn de Corbins es registra un trànsit de 9.200 vehicles diaris.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat