Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ciutadans demana més eficàcia i rapidesa en els tràmits de la Comissió de l'Horta

Fa un any i dos mesos que el grup municipal porta reclamant a l'equip de govern la figura del vigilant de l'Horta de Lleida

José María Córdoba, Ciutadans, Ajuntament de Lleida,
El regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Lleida, José María Córdoba. (Foto: Ciutadans)
El regidor de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Lleida, José María Córdoba, ha demanat "més eficàcia i rapidesa en els tràmits de la Comissió de l'Horta". Córdoba ha denunciat en la Comissió d'avui que "fa un any i dos mesos que C’s porta reclamant a l'equip de govern la figura del vigilant de l'Horta de Lleida". I ha lamentat que "després de mesos de silenci i des que es va aprovar en la Comissió no s'ha fet res". Córdoba també ha denunciat que "la proposta per instal·lar una app de geolocalització per l'Horta encara està en tràmit".

D'altra banda, el regidor de C’s Lleida ha sol·licitat que "s'informi als grups representats en la Comissió de tots els actes que es realitzen a l'Horta" i ha posat com a exemple la jornada de portes obertes d'aquest cap de setmana. En aquest sentit, Córdoba ha criticat que "aquest tipus d'actes comencen a semblar en benefici d’uns pocs".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat