Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El 2n Saló Immobiliari de les API Lleida vol consolidar-se i créixer en qualitat

La Paeria i el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida s'han compromès a tenir una "sensibilitat especial" amb el Centre Històric en els debats del POUM

Saló Immobiliari d'API
Els organitzadors del Saló estan satisfets, però ara volen créixer en qualitat. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Lleida ha organitzat per segon any consecutiu el Saló Immobiliari Ciutat de Lleida al Palau de Congressos de la Llotja. El president de les API de Lleida, Josep M. Esteve, ha fet una valoració positiva del Saló, ja que s'ha registrat un potencial de compra del 100%. "Tothom ve amb la idea fixa de comprar, trobar i adquirir. Després casarem una cosa amb l'altra, oferta i demanda, però la idea és que vénen a comprar", ha dit. Malgrat l'èxit, el president de les API de Lleida no es planteja créixer en espai. "Hem de millorar algunes coses, petits detalls, com la visibilitat d'on és el saló i el pàrquing gratuït. Però no volem créixer exponencialment, perquè el nombre d'empreses que tenim a Lleida tampoc no dóna per més. Sí és cert que l'any passat érem érem set, ara som deu, i possiblement podem arribar a un topall d'entre dotze i quinze, però de moment només ens plantegem créixer en qualitat i consolidar-nos com a Saló Immobiliari", ha assenyalat Esteve.

El tinent d'alcalde i regidor de l'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha visitat el II Saló Immobiliari de Lleida. Larrosa ha anunciat que l'Ajuntament de Lleida té la voluntat d'entendre's amb el sector immobiliari de la ciutat per definir les necessitats de la població i orientar nous productes immobiliaris. També ha explicat que el nou plantejament urbà de Lleida té molt present tot això, per la qual cosa volen combinar la creació del nou producte immobiliari en clau molt urbana per recuperar espais que en aquests moments estan per desenvolupar amb la finalitat de fer una ciutat més cohesionada i central.

En aquest sentit, Esteve s'ha compromès com a president de les API de Lleida davant del responsable de l'urbanisme municipal a treballar i tenir "una sensibilitat especial" amb el Centre Històric de Lleida. "Volem ajudar al seu desenvolupament perquè creiem que té molt potencial", ha clos. El president ha agraït també la possibilitat que els dóna la Paeria de poder participar en els debats del POUM, que ha de definir el futur urbanístic de la ciurat, "la qual cosa no és gens comuna en altres ciutats malauradament".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat