Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Uns quaranta locals del Centre Històric de Lleida podrien recuperar la seva activitat econòmica

El tinent d’alcalde Larrosa ha anunciat que el proper Ple de la Paeria debatrà la nova ordenança sobre establiments de pública concurrència

Associació de Veïns de Jaume I, Centre Històric, Fèlix Larrosa
El regidor del Centre Històric, Fèlix Larrosa, ha clos les Jornades Culturals de l’Associació de Veïns de Jaume I. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El tinent d’alcalde i regidor del Centre Històric de Lleida, Fèlix Larrosa, ha anunciat per aquest mes se sotmetrà a consideració del Ple de la Paeria la reforma de l’ordenança sobre els establiments de pública concurrència. L’aprovació d’aquesta reforma permetrà la possibilitat d’incorporar a l’activitat econòmica del barri uns quaranta locals, que en aquests moments hi ha disponibles a la zona i que per les restrictives mesures de l’actual normativa vetaven qualsevol possibilitat.

Larrosa ha fet aquest anunci en l’acte de cloenda de les Jornades Culturals de l’Associació de Veïns de Jaume I, on s’ha fet un reconeixement a les entitats i establiments comercials del barri per la vida que donen a la zona amb la seva activitat. 

El regidor del Centre Històric ha trobat un encert que s’hagi reconegut la tasca d’establiments com el Restaurant Romeu o la Gramàtica del Vermut, perquè la meitat de la gent que s’atansa fins al barri ho fa atreta per raons gastronòmiques, d’oci o de lleure. Per tant, ha dit, la feina ben feta d’aquests professionals ajuden a descobrir el nucli antic a molta gent. A més d’aquests dos establiments comercials, els veïns de Jaume I han reconegut també l’Orfeó Lleidatà, que té el seu estatge social al barri.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat