Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida inicia dilluns les obres del pas alternatiu de Baiasca

L'actuació, que sortejarà la zona afectada per les esllavisades, compta amb un pressupost de 70.000 euros

Diputació de Lleida, Joan Reñé,
Les obres pretenen estabilitzar un tram de 300 metres que sortejarà la zona afectada per les esllavissades. (Foto: Rubén Verdú)
La Diputació de Lleida iniciarà dilluns les obres per garantir un pas alternatiu estable al nucli de Baiasca, al municipi de Llavorsí, avançant-se així a hipotètiques complicacions del terreny coincidint amb els mesos d’humitat i mal temps a la zona. Actuarà executant un pressupost proper als 70.000 euros –que és la seva aportació a aquesta obra– per estabilitzar un tram de 300 metres que sortejarà la zona afectada per les esllavissades que han complicat l’accés als veïns reiteradament. Feta aquesta actuació, la resta d’administracions executaran la seva part per consolidar aquesta primera fase que garantirà la vialitat definitiva dels veïns de Baiasca. Els treballs es preveu que tinguin una durada de tres setmanes.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha recordat que “la nostra demarcació té un dèficit en les actuacions dels camins de titularitat municipal, és aquesta una demanda territorial. Per això, la Diputació de Lleida treballem en el seu manteniment i fem aquestes aportacions per poder minimitzar els seus efectes”. Reñé ha afegit: “Em satisfà poder solucionar aquest problema als veïns de Baiasca, ja que aquest compromís és un bon exemple de coordinació institucional i d’atenció als ajuntaments en situacions extraordinàries”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat