Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Generalitat nomena Antoni Serra com a nou director de l'aeroport de Lleida-Alguaire

El nou responsable ja havia estat director d'Operacions i Seguretat en els primers anys de vida de l'aeroport lleidatà

aeroport de Lleida-Alguaire, terminal,
El nou director de l'aeroport s'incorporarà la setmana vinent. (Foto: Arxiu)
La Generalitat de Catalunya ha acordat aquest dimecres el nomenament d'Antoni Serra com a nou director de l'aeroport de Lleida-Alguaire en substitució d'Alberto López, que va ser cessat pel Govern a finals de juliol.

Serra, de 58 anys, és arquitecte de formació però compta amb una àmplia experiència en aviació comercial i en temes de seguretat i emergències. El nou director ja coneix Lleida-Alguaire ja que durant els primers anys de vida de l'aeroport hi va desenvolupar les funcions de director d'Operacions i Seguretat, en concret entre els anys 2009 i 2012. A banda, també ha treballat en companyies com ara Vueling, Spanair i Air Europa.

Segons han informat des de Territori i Sostenibilitat, Antoni Serra, que s'incorporarà al nou càrrec la setmana vinent, ha estat escollit d'entre els 22 candidats que es van presentar al concurs públic per cobrir la vacant en la direcció de l'aeroport lleidatà. Des de l'agost, la directora de l'aeroport d'Andorra-La Seu, Cristina Pastor, havia assumit la direcció de Lleida-Alguaire de forma interina.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat