Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria convocarà el gener de 2015 tres places d’agent de la Guàrdia Urbana i cinc de caporal

Àngel Ros ho va anunciar ahir, en els actes de commemoració del dia de la seva patrona, Santa Cecília

Àngel Ros,Sara Mestres,Guàrdia Urbana,Santa Cecília,
L'alcalde Ros, amb la tinent d'alcalde Sara Mestres i l'intendent en cap, passant revista al cos de la Guàrdia Urbana. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’Ajuntament de Lleida convocarà el gener de 2015 oposicions lliures per cobrir tres places d’agent de la Guàrdia Urbana per suplir jubilacions amb règim de promoció interna i unes altres cinc per ser caporal. Així ho va anunciar ahir dissabte l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, després de passar revista a la formació d’efectius de la Policia Local, en el marc dels actes de commemoració del dia de la seva patrona, Santa Cecília.


Ros va destacar que la seguretat ciutadana és una peça més de la cohesió social en la qual es treballa des de diferents vessants perquè Lleida sigui un espai de convivència. El paer en cap va comentar el bon treball que fa la Urbana, fet que es manifesta en diferents àmbits, com la reducció dels accidents de trànsit i la seva lesivitat. Va comentar que això es dóna per diferents raons, com la dels controls o la millora del comportament dels ciutadans respecte a les ordenances, però també per la feina dels agents. Un any més, Ros va insistir en la col·laboració contínua amb la resta de cossos de seguretat de la ciutat, "com es va veure en el cas dels apunyalaments".

Per la seva banda, la tinent d’alcalde i regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, va repassar algunes dades de les actuacions del cos policial local dels últims anys i va remarcar l’obertura el 2011 de la nova caserna de la Guàrdia Urbana al centre de la ciutat, la qual cosa va contribuir a un millor servei al ciutadà i de més proximitat.

Enguany es van atorgar 136 reconeixements, que, com és habitual, van incloure les mètopes per jubilació i les felicitacions pel bon compliment dels agents en les diferents àrees d’actuació, com trànsit, seguretat ciutadana, vigilància d’edificis, unitat d’investigació i policia administrativa, entre d'altres. També van lliurar mencions d’honor i medalles de permanència i de mèrit amb distintiu blanc i verd. En aquest apartat es van lliurar dues medalles amb distintiu blanc a títol pòstum per a l’agent Juan José Turmo i el sergent Alfonso Santos, que van recollir els seus familiars.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat