Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La nova edició del 'SE7' centra la seva atenció en alguns dels assumptes més delicats de l'actualitat informativa

L'aniversari de la tragèdia d'Agramunt, les presumptes negligències de l'Hospital d'Igualada o la implicació de Ros Roca en la trama Gürtel, entre els temes destacats

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del tretzè número del 'SE7'.
7accents llança el tretzè número del SE7, que es pot adquirir gratuïtament a uns 500 establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià, conté 32 pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 centra la seva atenció en alguns dels temes més delicats de l'actualitat informativa, com ara l'aniversari de la riuada d'Agramunt, les presumptes negligències de l'Hospital d'Igualada, la implicació de Ros Roca en la trama Gürtel, els conflictes interns en el si del PSC i el PDECat o la guerra oberta entre l'afició del Lleida Esportiu i el club, entre d'altres. També inclou una anàlisi del pes que ha adquirit la gastronomia en el marc de l'economia lleidatana, una comparativa entre els esportistes i les esportistes que competeixen a les comarques de Ponent, una crònica del pas de Lleida pel Festival de Sitges i una entrevista a Montse Mojo, directora del Grup nexus, en el marc del Saló DeNuvis.

El SE7 disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i humor gràfic. Entre les novetats d'aquesta temporada cal destacar la incorporació dels humoristes gràfics Joan Castellà i Miguel Macías, que s'uneixen als ja coneguts Lupe Ribot i Jordi Balasch, nous articulistes d'opinió com ara el periodista Ramon Pedrós, una àmplia agenda cultural, horòscops i telèfons d'interès.

El SE7 és la millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. El mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat