Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Presenten la Mostra Gastronòmica de les Garrigues amb la premsada del primer raig d’oli de la temporada

Hi participen una desena de restaurants de la comarca que elaboren un menú especial per a la Mostra

oli, Cooperativa Sant Isidre, Mostra Gastronomica de les Garrigues
Durant l’acte s’ha fet també la premsada del primer raig d’oli als molins de la cooperativa. (Foto: Com360)
El Consell Comarcal de les Garrigues ha presentat aquest dijous, 3 de novembre, la XXII Mostra Gastronòmica de les Garrigues, que enguany se celebrarà durant els caps de setmana i festius del 5 de novembre al 18 de desembre. L'acte ha tingut lloc a la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques i ha comptat amb la participació del president del Consell, Antoni Villas, acompanyat del diputat provincial i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, així com de restauradors que participen en la Mostra i d'altres responsables de la iniciativa. La presentació ha coincidit amb la premsada del primer oli d'oliva verge extra de la temporada a la Cooperativa.

En la seva intervenció, Antoni Villas ha volgut “agrair a la Cooperativa Sant Isidre i als deu restaurants que participen en la Mostra la seva feina i el suport a la iniciativa, que amb 22 edicions està molt consolidada”. Villas ha destacat que la Mostra és “una eina més de promoció de la comarca, com ho són les fires i les festes majors, on s’expressa com pensa i com viu aquest territori, a través dels seus productes i la seva gastronomia”, i ha afegit que “creiem que la Mostra és la millor manera d’invitar a tothom perquè vingui a conèixer la comarca”.
 
Enguany, els organitzadors volen donar un paper encara més destacat a l'oli d'oliva verge extra, producte que és un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. A més, la presentació d’aquest dijous ha donat el tret de sortida a la temporada de fires i festes de l’oli de la comarca.
 
Durant l’acte s’ha fet també la premsada del primer raig d’oli als molins de la Cooperativa. Així mateix, els assistents han pogut degustar un tast d’alguns dels plats que se serviran en el marc de la Mostra.
 
A l’edició de l’any passat els restaurants que participaven en la Mostra van servir 1.400 menús, un 10% més que l’any anterior.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat