Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Mig centenar d'establiments s'adhereixen a la campanya per la reforma horària

Aquest dimecres 9 de novembre diversos comerços lleidatans concentraran els seus horaris per acabar l'activitat cap a les set de la tarda

Eix Comercial,calor,Lleida,
Mig centenar d'establiments adherits realitzaran la proposta el pròxim divendres 9 de novembre. (Foto: Arxiu)
El proper dimecres 9 de novembre la ciutat de Lleida pretén assemblar-se a París, Amsterdam o Londres. I és que mig centenar d'establiments comercials, serveis, empreses i oficines duran a terme la iniciativa per la reforma horària compactant l'horari laboral de tal manera que permeti acabar l'activitat cap a les set de la tarda. Segons els seus organitzadors, l'objectiu de la campanya és sensibilitzar els ciutadans i empresaris sobre els "avantatges" de fer un horari "més raonable".

Amb el nom "Temps per a tot, temps per a tothom" l'associació Slow Shop Lleida ha organitzat una campanya per sensibilitzar sobre els beneficis de poder tenir un horari més raonable i compactat que permeti als establiments tancar les seves portes a les 19.00 hores. La iniciativa compta ja amb mig centenar d'establiments adherits que realitzaran la proposta el pròxim dimecres 9 de novembre.

La campanya compta amb la participació d'altres associacions i entitats com PIMEC, FECOM, Cambra de Comerç, FUNDE, Orfeó Lleidatà, Eix Comercial, Zona Alta i Centre Històric, entre d'altres. A més, compta amb el suport de l'Ajuntament de Lleida i dels seus grups municipals, ja que, segons els organitzadors, la iniciativa "pretén posicionar Lleida com a ciutat que valora el benestar i la qualitat de vida dels seus ciutadans".

L'associació organitzadora fa una crida a restaurants, supermercats, taxistes i d'altres sectors que, per la seva activitat, no poden fer l'horari proposat per la diada del 9 de novembre sostinguin també la iniciativa. "Portem un desfasament horari de dues hores respecte a la majoria de països europeus i amb l'esforç col·lectiu dels ciutadans i entitats públiques es pot ajustar", asseguren els organitzadors. En aquest sentit, també argumenten que el canvi d'horari no només afecta la vida laboral, sinó que ho fa principalment en la nostra salut i en els nostres hàbits.

Comentaris

  • Moltes gràcies per la cobertura i difusió de la iniciativa. Cal tenir en compte però, que el dia 9 de novembre, quan està convocada la Diada per la Reforma Horària a Lleida, és dimecres i no divendres.

    Salutacions,
    Slow Shop Lleida

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat