Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Down Lleida omple de gom a gom el barri del Secà per celebrar la inauguració de la nova seu

Les noves instal·lacions tripliquen l’espai que l’Associació tenia fins ara i farà possible millorar les condicions d'atenció als usuaris

Down Lleida, inauguració,
Down Lleida podrà seguir desenvolupant la seva activitat per aconseguir una Lleida més inclusiva. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Gran festa aquest dimarts a la tarda a la plaça de Sant Pere que s’ha omplert de gom a gom per inaugurar l’ampliació de la seu de Down Lleida al barri del Secà.

Les obres, que van començar el passat mes de febrer, han permès ampliar la superfície de Down Lleida i passar dels gairebé 100 metres quadrats a una superfície de prop de 400 metres. L’ampliació farà possible millorar les condicions d’atenció als usuaris i a les seves famílies i millorar els espais dels professionals de l’entitat per seguir oferint els serveis de suport educatiu, integració laboral i vida independent, entre d’altres. La seu de l’Associació compta amb dues aules grupals, tres sales d'activitats individualitzades, una aula per a la formació en TIC i una sala de musicoteràpia, estimulació i psicomotricitat.

En la inauguració també hi han assistit la presidenta de Down Lleida, Pilar Sanjuán; el vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre; la subdelegada del Govern, Inma Manso; el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, així com els regidors Toni Postius, Paco Cerdà, José Luis Osorio, José María Córdoba, Carles Vega, Dolors López, Joan Vilella, Pau Juvillà i Francesc Gabarrell i el president de l’AV del Secà de Sant Pere, Julián Garrido.

Down Lleida va ser constituïda el 22 d'abril de 1995 com a entitat sense ànim de lucre sota la denominació oficial d'Associació Lleidatana per a la Síndrome de Down. Aquesta va nèixer fruit de la iniciativa d'un grup de pares i mares amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins de la societat. Down Lleida, que té 106 famílies sòcies, treballa per afavorir un canvi de mentalitat en la societat actual en la manera de veure i considerar les persones amb síndrome de Down i d'altres discapacitats intel·lectuals.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat