Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Universitat de Lleida ajorna la creació de la Comissió de Protocol de Convivència per buscar "el màxim consens"

El consell de govern ha aprovat una nova convocatòria d'ajuts a l'estudi per situacions socioeconòmiques greus per aquest curs

Rectorat, Universitat de Lleida
El Consell de Govern de la Universitat ha aprovat una nova convocatòria d'ajuts a l'estudi per situacions socioeconòmiques greus. (Foto: Arxiu)
El Consell de Govern de la Universitat de Lleida (UdL) no ha aprovat la composició de la Comissió de Protocol de Convivència, Mediació i Resolució de Conflictes de la Universitat. La sessió d'aquest dimarts tenia previst donar llum verda a la Comissió però, segons ha explicat el rector, Roberto Fernández, amb la voluntat d'aconseguir el "màxim consens en el si de la comunitat universitària" s'ajornava la seva creació a un proper Consell de Govern amb l'objectiu que el protocol que en surti sigui "rigorós, flexible, aplicable, realista i serveixi per a molts anys".

El Consell de Govern de la Universitat sí ha aprovat una nova convocatòria d'ajuts a l'estudi per situacions socioeconòmiques greus per al curs 2016-2017, la quarta des que es va posar en marxa al 2013, amb una dotació total de 35.000 euros. L'import màxim és de 1.500 euros per estudiant, atenent el grau de dificultat de cada situació, tot i que excepcionalment, i depenent de la gravetat de la situació econòmica, es podrà arribar a un ajut equivalent al cost de la matrícula. 

Les sol·licituds i la documentació es poden presentar al registre general de la UdL, a l'edifici del Rectorat, des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al tauler de la seu electrònica i fins al proper 28 d'abril de 2017. La comissió avaluadora ha d'acordar la proposta de resolució de cada petició en el termini màxim de tres mesos a partir de l'entrada al registre. 

D'altra banda, també s'ha donat el vist-i-plau a diferents convenis de col·laboració amb centres d'ensenyament superior estrangers com ara la Universitat del Bío-Bío (Xile), la Universitat de Puerto Rico, l'Escola Agrícola Panamericana Inc. (Hondures), la Universitat d'Atacama (Xile), la Universitat Federal de Sergipe (Brasil) o la Universitat del Valle (Colòmbia).

A més, la UdL i el Consorci de l'Escola Tècnica d'Igualada (CETI) han arribat a un acord per a la cessió dels espais i instal·lacions de què disposa el CETI per a impartició del Grau d'Infermeria i del doble Grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat de Lleida a la capital de l'Anoia.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat