Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida, amb l’objectiu de mantenir-se invicte al Barris Nord

El conjunt lleidatà de Joan Albert Quadrat prepara la sisena jornada de la Lliga EBA amb optimisme gràcies als seus resultats, malgrat el dubte de Berni Tamames

CB Pardinyes, bàsquet, Lliga EBA, Barris Nord
Moment d'un partit del Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida disputat aquesta temporada. (Foto: Arxiu)
El Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida rep demà al CB Martorell-Solvin a les 20.00 hores. S’ha de tenir en compte que els del Segrià encara no han perdut al Barris Nord i en aquest tercer partit com a local desitgen que el pavelló de Lleida es mantingui com un fortí. Aquest fet és un dels més destacats de l’equip, ja que amb aquesta dada s'ha convertit en una de les formacions més perilloses de la categoria.

Els lleidatans arriben a la sisena jornada amb la moral alta després després d’aconseguir dues victòries consecutives, davant del CB Cornellà i del CB Castelldefels, la qual cosa es tradueix en què els ilerdencs pretenen mantenir-se en la línia positiva. A més, el gran dubte per a l’entrenador, Joan Albert Cuadrat, és Berni Tamames, que està pendent dels resultats d’unes proves mèdiques que dictaminin que està en posicions òptimes per disputar l’enfrontament.

El conjunt rival només ha aconseguit un triomf d'ençà que va arrencar la temporada 2014-2015, davant del CB Castelldefels. Per tant, porta quatre derrotes en cinc partits. Això es converteix en una arma de doble fil, ja que les ganes per fer un bon paper li poden passar factura, però, per altra banda, aquest ímpetu el pot fer encara més perillós. El Martorell-Solvin és un equip que compagina gent jove amb gran talent, com Marc Bernadí, i jugadors experimentats, com Félix López i Rubén Morales. A més, es tracta d’una formació que aplica un joc més controlat en atac, a partir d’accions individuals dels seus integrants interiors, mentre que en l’aspecte defensiu aplica intensitat constant i bloquejos continus.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat