Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius proposa a la Generalitat recuperar el projecte de la Residència d’Esportistes de Lleida

El secretari general de l’Esport s’ha mostrat receptiu a la proposta per donar servei a entitats i joves amb projecció esportiva de la ciutat

Joan Segura, Toni Postius, Convergència i Unió
Imatge de la trobada amb el secretari general de l’Esport, Joan Segura. (Foto: CiU)
El president del grup municipal de Convergència i Unió a la Paeria, Toni Postius, proposa recuperar el projecte de la Residència d’Esportistes de Lleida per poder allotjar joves amb projecció esportiva i donar servei a les entitats i clubs de la ciutat. Postius ha mantingut aquest dilluns una reunió amb el secretari general de l’Esport de la Generalitat, acompanyat també de Joan Segura, representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, i del portaveu del grup de CiU, Paco Cerdà, per traslladar "la reivindicació que fem des de la ciutat de Lleida de tornar a impulsar aquest equipament".

Postius recorda que fa uns anys la Residència d'Esportistes del Centre de Tecnificació Màrius Torres garantia un servei a les entitats i clubs d'elit de la ciutat i també donava allotjament als joves esportistes de la demarcació que es trobaven a Lleida. "Reivindiquem que la Residència d'Esportistes es torni a posar en marxa perquè la ciutat mereix comptar amb un equipament d'aquestes característiques", ha subratllat.

El president del grup municipal de CiU ha confirmat que la demanda ha estat ben rebuda per part del secretari general de l'Esport, que s'ha mostrat receptiu a donar-hi suport.

A partir d'aquí, "buscarem el màxim de consens perquè la construcció del nou centre esdevingui una realitat per tal de donar serveis a entitats, clubs i joves que volen fer de l'esport la seva opció de vida", assegura Postius.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat