Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La UdL construirà un segon mòdul del Centre de Recerca de Biomedicina

La Paeria cedeix una finca municipal de 755 metres quadrats a l’avinguda Pinyana durant cinquanta anys

Àngel Ros,Roberto Fernández,UdL,Biomedicina,
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el rector de la UdL, Roberto Fernández, signant el conveni aquest matí. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La Paeria cedeix a la Universitat de Lleida (UdL), a l’avinguda Pinyana, una finca municipal de 755 m2 durant cinquanta anys per construir el mòdul II del Centre de Recerca de Biomedicina.


L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, han signat aquest matí un conveni mitjançant el qual la Paeria cedeix a la UdL durant cinquanta anys una finca municipal de 755 m2 per construir el mòdul II del Centre de Recerca de Biomedicina a l'avinguda Pinyana.

Roberto Fernández ha explicat que el futur de Lleida passa pel sector agroalimentari, però també pel del coneixement. Respecte de la cessió de la finca municipal, el rector ha posat en relleu que la construcció del mòdul II de Biomedicina es durà a terme gràcies a la subvenció de 3,5 milions d'euros que ha rebut la UdL dels Fons Europeus Feder i a l'aportació de fons propis de la Universitat, que haurà d'aportar el 50% restant. Fernández s'ha mostrat confiat que, en un temps no gaire llunyà, aquest nou edifici sigui una realitat que contribueixi a reforçar encara més el paper de l'IRBLleida, reconegut amb el premi internacional Ciutat de Lleida que atorga l'Ajuntament de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat