Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Generalitat denuncia dues freqüències de ràdio il·legals a Lleida

Segons el Govern, l'emissora dels bisbes emet sense títol la Cope al 97.4 i Rock FM al 100.2

ràdio, Cope,
La Generalitat obre expedient a la Cope per dues freqüències il·legals a la ciutat. (Foto: Extra Digital)
La Generalitat de Catalunya ha obert expedient al grup comunicatiu Radio Popular, participada majoritàriament per la Conferència Episcopal Espanyola, per emetre sense llicència a través de dues freqüències de la zona de Ponent.

Segons el Govern, per una de les dues, al 97.4 del dial FM, l’empresa hi emet la Cope. Per l’altra, al 100.2 del mateix àmbit, el grup hi emet una altra de les seves marques, Rock FM. Només la primera meitat de l'any, la Secretaria de Comunicació i Mitjans de la Generalitat ha dut a terme més de 120 actuacions contra emissions il·legals de ràdio, televisió i Internet. En aquest mateix període ha imposat multes per valor de més de 900.000 euros.

L'increment notable de la persecució de les activitats il·legals s'emmarca en el Pla de Govern de la legislatura per motius de normalització de l'espai radioelèctric i per una qüestió de salut pública per existir emissions que superen els indicadors màxims recomanats. Un exemple és el barri del Carmel de Barcelona, on se superen en vuit punts els nivells d'emissió radioelèctrica permesos per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat