Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els esportistes de la UdL gairebé doblen les medalles respecte al 2015

N'obtenen 35 en els diferents campionats universitaris quan l'any passat van ser 19

Universitat de Lleida, esportistes,
L'acte de reconeixement s'ha fet al claustre de la Pensativa. (Foto: Universitat de Lleida)
Els esportistes de la Universitat de Lleida (UdL) han aconseguit un total de 35 medalles en els darrers Campionats Universitaris de Catalunya, Espanya i Europa: 9 d'or, 15 d'argent i 11 de bronze. Són gairebé el doble de les guanyades el 2015, quan en van sumar 19. Aquest és el bagatge que han presentat aquest dijous en la recepció institucional que ha tingut lloc al claustre de la Pensativa de l'edifici del Rectorat, presidida pel vicerector d'Activitats Culturals i Projecció Universitària, Joan Biscarri, que els ha felicitat pels seus èxits.

Uns 380 joves (126 noies i 255 nois) han participat enguany en elCampionats Universitaris en representació de la UdL, competint en disciplines molt diverses, des de futbol i atletisme fins a taekwondo, orientació o golf. Un total de 35 (21 nois i 14 noies) alumnes han seguit el programa d'esportistes d'alt nivell que la Universitat de Lleida ofereix als estudiants per poder compaginar els estudis amb la pràctica esportiva.

Tots els centres de la UdL tenen competidors a les seves aules malgrat que la majoria dels esportistes de la Universitat de Lleida es concentren a l'INEFC Lleida (centre adscrit), la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, la Facultat de Medicina, i la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia. Biscarri ha aprofitat la recepció institucional, en què els esportistes han rebut un petit detall, per encoratjar les estudiants a participar més en les competicions esportives. "Estaria bé que hi hagués més noies", ha manifestat el vicerector. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat