Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marc Màrquez, campió del món de MotoGP 2016

El pilot cerverí aconsegueix la victòria a Japó i es corona per tercera vegada campió de MotoGP, cinquè títol mundial del seu palmarès després dels obtinguts en 125 cc i Moto2

Marc Màrquez, MotoGP
Marc Màrquez, pentacampió del món. (Foto: Repsol Media)
Marc Màrquez s'ha proclamat als 23 anys pentacampió del món de motociclisme. Des del seu debut el 2008, el pilot de Cervera no ha deixat de batre rècords i en el Gran Premi de Japó ha aconseguit una nova fita en coronar-se campió del món de MotoGP 2016. És el seu tercer ceptre després de quatre anys a MotoGP, cinquè d'un brillant palmarès que el situa en la llista dels més llorejats de la història d'aquest esport, igualant Mick Doohan, Anton Mang i Jorge Lorenzo.

Aquesta temporada el pilot de l'equip Repsol Honda ha demostrat una maduresa i regularitat suficients per afrontar amb intel·ligència cada carrera i aconseguir així el títol, esdevenint, a més, l'únic pilot de les tres categories a puntuar en totes les proves celebrades fins avui. Aquesta constància li ha permès sumar cinc victòries i altres sis podis que li han atorgat una renda suficient per assegurar-me matemàticament el Mundial a falta de tres carreres per disputar-se.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat