Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La victòria d'Iceta frena les aspiracions de Larrosa i Lafuente

Ordeig, més a prop de la "vella guàrdia", es postula com a nou líder del PSC a Lleida

Mònica Lafuente, Fèlix Larrosa, Partit Socialista de Catalunya
Mònica Lafuente i Fèlix Larrosa. (Foto: PSC)
Històrics socialistes com Antoni Siurana, Teresa Cunillera, Àngel Ros, Paco Boya o Miquel Aguilà s'afileraven al costat de Miquel Iceta. I valors en alça de la formació com Fèlix Larrosa, Mònica Lafuente o Guillermo Hervera, amb Núria Parlon. En canvi, Òscar Ordeig, líder del PSC a la Seu d'Urgell, s'allunyava progressivament de Lafuente per posicionar-se al costat de Ros en una jugada que el podria portar fins a la presidència del partit a Lleida.  I és que la victòria d'Iceta sobre Parlon dóna ales a Ros al capdavant de la Paeria i frena les aspiracions de Larrosa, ferm aspirant a l'alcaldia de la ciutat, que aquest dissabte era vilipendiat a Twitter per José Crespín, gendre de Ros i cap de gabinet de la Paeria. 


En un tuit d'allò més desafortunat, Crespín celebrava els resultats d'Iceta fent burla de la campanya promoguda per l'equip de Parlon. A més, el cap de gabinet es dedicava a repiular missatges anteriors d'alguns socialistes lleidatans com Fèlix Larrosa, Mònica Lafuente o Guillermo Hervera que donaven suport a Parlon en una clara amenaça envers tots aquells que han gosat aliar-se contra el seu sogre.

Així, doncs, l'assalt a l'alcaldia per part de Larrosa quedaria paralitzada, ja que la victòria d'Iceta dóna via lliure a un Ros que, al seu torn, cediria la presidència del partit a Ordeig en detriment de l'altra "parlonista", Lafuente. La revolució socialista haurà d'esperar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat