Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El 'mountain bike' extrem arriba a Ponent amb la novena edició del Lleida Down Town Internacional

Uns vuitanta especialistes d’aquesta disciplina esportiva participen en la competició, que tindrà lloc aquest diumenge pels carrers del Centre Històric

Lleida Down Town Internacional, mountain bike, Seu Vella,
Lleida aplegarà aquest diumenge uns vuitanta especialistes del 'mountain bike' extrem d’arreu en la novena edició del Lleida Down Town Internacional. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Lleida aplegarà aquest diumenge uns vuitanta especialistes del mountain bike extrem d’arreu en la novena edició del Lleida Down Town Internacional, que recorrerà el Centre Històric de Lleida amb el turó de la Seu Vella de fons. La competició, inclosa en el calendari internacional de descensos urbans de la Unió Internacional de Ciclisme des de l’any 2012, situa Lleida com un referent internacional del mountain bike més extrem, juntament amb ciutats com Lisboa, Sao Pablo, Valparaíso i París, líders en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha participat aquest dijous en la presentació de la cursa, que tindrà la sortida a les 10.30 hores a la part més alta del circuit, situada al castell de la Suda. El recorregut és d’uns 2 quilòmetres i passarà per la plaça de la sardana, les muralles, el Canyeret, les escales dels jutjats, el carrer Companyia i carrer Cavallers per finalitzar a l’avinguda Blondel. Parra ha remarcat que “Lleida es converteix en un referent mundial d’aquesta disciplina esportiva i, a més, contribueix en la projecció de la Seu Vella en el camí perquè sigui reconeguda Patrimoni Mundial per la Unesco amb esdeveniments d’aquest tipus que combinen patrimoni, cultura i esport".

El president de la Penya Ciclista Colomina, Pep Roca, ha explicat que la cursa ofereix un circuit replet d’obstacles que busquen l’espectacularitat com salts, mòduls de fusta o escales, entre d'altres. La modalitat urbana de mountain bike presenta com a al·licient la transformació dels carrers més emblemàtics de la ciutat creant un circuit urbà de bicicleta tot terreny.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat