Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros assisteix als actes en honor a la patrona de la Guàrdia Civil

Assenyala que les forces de seguretat són els garants de la nostra seguretat i, alhora, de la nostra llibertat

Àngel Ros, Inma Manso, Guàrdia Civil, Dia de la Hispanitat
Ros ha felicitat la Guàrdia Civil i la resta de cossos de seguretat per la tasca que desenvolupen a Lleida. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assistit a l’acte institucional organitzat per la Guàrdia Civil amb motiu de la patrona del cos, la Verge del Pilar. El paer en cap ha incidit en la col·laboració amb què treballen els diferents cossos de seguretat, com són la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, per garantir la seguretat a la ciutat, així com la protecció i el servei al ciutadà. Ros ha felicitat la Guàrdia Civil i tots els cossos de seguretat en general per la tasca que desenvolupen cada dia en ser "els garants de la nostra seguretat, és a dir, de la nostra llibertat".

La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha presidit els actes de celebració juntament amb el tinent coronel de la comandància de la Guàrdia Civil de Lleida, José Antonio Ángel Gonzalo.  En la seva intervenció, la subdelegada ha felicitat el conjunt d’agents per “haver aconseguit amb el pas dels anys que la gestió professional que us caracteritza, la feina eficaç i eficient en molts àmbits, així com un esperit lluitador capaç de superar els entrebancs, siguin els elements que defineixen el dia a dia de la Guàrdia Civil”.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat