Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Alcarràs amplia la Fira del Comerç i el Rebost a tot el cap de setmana

L'alcalde, Miquel Serra, ha manifestat l'aposta del municipi per situar-la com un referent en el mapa de fires agroalimentàries de Catalunya

Fira del Comerç i el Rebost, Alcarràs,
La cinquena edició de la Fira del Comerç i el Rebost donarà a conèixer els seus productes típics. (Foto: Diputació de Lleida)
L’Ajuntament d’Alcarràs i l’Associació de Comerç i Serveis d’Alcarràs, en col·laboració amb la Diputació de Lleida, organitzen per al proper cap de setmana d’octubre, els dies 15 i 16, la cinquena edició de la Fira del Comerç i el Rebost amb l’objectiu de donar a conèixer els seus productes típics, com és la carn i la fruita, així com els comerços i serveis de la vila. La principal novetat d’aquest any serà que la Fira s’amplia un dia, començant així dissabte amb un programa que inclou una jornada professional.

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació d'aquesta cinquena edició amb la participació de la vicepresidenta segona, Rosa Pujol, del diputat i alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, i de la regidora d'Ensenyament i Patrimoni, Noelia Díaz.

Pujol ha afirmat que aquestes fires realcen els productes de proximitat i l'esforç dels nostres pagesos i ha coincidit amb l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, que promocionen turísticament una tradició tan lleidatana com és el "rebost" com a mitjà de conservació dels aliments que antigament empraven les nostres padrines per als productes d'estiu, com la fruita i la carn, per tal de poder disposar-ne durant els mesos d'hivern.

En aquesta edició, la Fira comptarà amb un total de 28 parades del comerç local, a més de 25 parades de comerç exterior que venen productes artesans, bijuteria, roba feta a mà i d'altres productes naturals i, finalment, 29 parades de rebost que portaran des d'embotits, melmelades, mel, dolços, formatges i pa a licors artesans.

​Una altra de les novetats d'aquest any serà –tant dissabte com diumenge– la presència de food trucks. El colofó del certamen serà el concurs a les millors melmelades i confitures a darrera hora de la tarda.

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, serà l'encarregada d'inaugurar la Fira.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat