Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Núria Perpinyà guanya el 1r Premi al Millor Blog de Lleida en el marc dels PREMIS SE7BLOGS 2016

Ignasi Servià ocupa la segona posició, a poca distància de la guanyadora, i Dolors Mateu, la tercera

PREMIS SE7BLOGS 2016, premis, blogs, Núria Perpinyà, Ignasi Servià, Dolors Mateu
Resultats dels PREMIS SE7BLOGS a les dotze de la matinada d'aquest divendres. (Font: www.7accents.cat)
Segons els lectors de 7accents.cat, el blog de Núria Perpinyà, escriptora lleidatana nascuda l’any 1961 i professora de Teoria i Literatura Comparada a la Universitat de Lleida, és el millor de Lleida d'aquest any. A les dotze de la matinada d'aquest divendres, quan s'acabava el termini per "llegir" els set blogs més visitats a 7accents des del setembre de 2015 fins al juliol de 2016, el blog de Perpinyà, amb 1.477 lectures, aconseguia el màxim guardó de la primera edició dels PREMIS SE7BLOGS.

A tan sols 57 lectures, el blog d'Ignasi Servià, consultor en temes estratègics i territorials relacionats amb els regadius, s'endú el 2n Premi al Millor Blog de Lleida en el marc dels PREMIS SE7BLOGS 2016. Finalment, amb 588 visites, la cuinera de Balaguer Dolors Mateu guanya la medalla de bronze amb el seu popular blog. Amics de la Fotografia de LleidaINEFC LleidaMaleficasblog i  Pharma 2.0 són els altres blogs amb més lectures a 7accents.

Els PREMIS SE7BLOGS 2016 s'entreguen el 8 d'octubre a la Casa dels Gegants de Lleida a les 14.00 hores dins de la jornada Periodisme Optimista iSE7. Perpinyà serà obsequiada amb una tablet; Servià, amb un e-book, i Mateu, amb un lot de vins Clos Pons i dues entrades per a un espectacle de la nova temporada del Teatre de la Llotja.

A partir del dilluns 10 d'octubre s'obre el termini per presentar les candidatures als PREMIS SE7BLOGS 2017.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat