Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius fa pública la renda de 2013 i reivindica que Ros i l’equip de govern socialista facin el mateix

El convergent percep com a regidor de la Paeria 850,83 euros i com a gerent de CDC, 1.266,82 euros nets al mes

Toni Postius,CiU,renda,
Toni Postius, durant la roda de premsa a l'Eix Comercial. (Foto: CiU)
El regidor de CiU i alcaldable, Toni Postius, ha fet pública, a través del seu blog, la seva renda de 2013 i la nòmina com a gerent de CDC, tal com va prometre quan va donar a conèixer el que percep de la Paeria.

“Els ciutadans i ciutadanes tenen dret a saber d’on reben tots els ingressos els càrrecs electes i, per tant, demano a l’alcalde de Lleida, el senyor Àngel Ros, i al seu equip de govern que publiquin la seva declaració de la renda, ha indicat Postius. A la vegada, ha recordat que la declaració de béns que properament publicarà la Paeria “és insuficient, perquè no conté ni les retribucions públiques, ni la retribució per altres activitats ni tampoc les dietes que perceben els regidors”.
 
Responent el seu compromís amb la transparència, Postius ha explicat que té una dedicació parcial d’un 33% de la jornada laboral a la Paeria i d’un 66%, des de fa tres anys, com a treballador de CDC. Això comporta que mensualment rebi un salari total de 2.117,65 euros nets, a més de les pagues extraordinàries. En aquest sentit, ha recordat que aquests són els seus únics ingressos i que no percep res en concepte de dietes. A més, Postius paga una hipoteca des del 2008 per un habitatge a Lleida que actualment té en lloguer.
 
Postius ha tornat a reclamar que es publiquin les dietes i retribucions que perceben l’alcalde i els regidors de l’equip de govern, una informació que actualment no és pública i que no es pot trobar enlloc. Així mateix, ha lamentat que l’alcalde Ros continuï sense donar explicacions a la ciutadania de les retribucions que va percebre de la Caixa.
 
A més, Postius ha recordat que segueix en peu la proposta de publicar totes les factures de l’Ajuntament. “Els lleidatans han de saber on van els seus impostos”, ha indicat. Postius ha explicat que és fonamental la transparència dels membres que ostenten càrrecs públics i ha avalat amb accions la seva voluntat d’anar més enllà de la mera publicació de la relació de béns i patrimonis. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat