Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Mariola mostra les dificultats de les famílies del barri per obtenir un habitatge

Mariola en Moviment demana la mediació de l'Ajuntament de Lleida amb els bancs per poder disposar d'un lloguer social que puguin assumir

Mariola en Moviment, habitatge,
Les famílies de la Mariola fan pública la seva lluita per obtenir un habitatge. (Foto: Mariola en Moviment)
El col·lectiu Mariola en Moviment continua denunciant la precarietat que pateixen moltes famílies sense recursos d'aquest barri i d'altres nuclis urbans per poder disposar d'un habitatge on viure. Ara han decidit organitzar-se i fer pública la seva situació per demanar la mediació de l'Ajuntament de Lleida amb els bancs i així poder obtenir un lloguer social que puguin assumir per seguir als pisos que habiten.

En aquest sentit, el col·lectiu ha donat a conèixer aquest dimecres l'ocupació de quatre pisos deshabitats i propietat d'entitats bancàries per part de quatre famílies d'aquest barri, una de les quals hi viu des de fa uns tres anys mentre que la resta hi porten mesos.

Asseguren que els serveis socials municipals no han donat cap resposta a les seves peticions i ara han decidit organitzar-se i fer pública la seva situació per tal de demanar la mediació de l'Ajuntament de Lleida amb els bancs per poder obtenir un lloguer social que puguin assumir per seguir als pisos que habiten. Fa unes setmanes, Mariola en Moviment també va donar suport a unes altres cinc famílies en l'ocupació d'un edifici al passeig de Ronda de Lleida, també buit i propietat d'un banc.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat