Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El primer títol en emprenedoria i empresa a Lleida

GlobaLleida ha signat un conveni amb el Centre de Formació Contínua de la Universitat de Lleida per apropar el catàleg EmForma

emprenedoria, empresa, GlobaLleida, Universitat de Lleida
Imatge de la presentació del primer títol en emprenedoria i empresa a Lleida. (Foto: GlobaLleida)
Amb l'objectiu de posar en valor la formació que s’ofereix en el catàleg EmForma a través de la Xarxa CEI, ajuntaments i consells comarcals, GlobaLleida ha signat un conveni amb el Centre de Formació Contínua (CFC) de la Universitat de Lleida (UdL) que permetrà obtenir un títol universitari.

Els participants que acreditin un mínim de deu hores de formació en l’àmbit d’emprenedoria i creixement empresarial incloses en la programació semestral del catàleg EmForma rebran el títol propi de la Universitat de Lleida d'Especialització en Emprenedoria i Empresa.
 
El catàleg EmForma, dissenyat per GlobaLleida, ofereix aquest segon semestre més de vuitanta accions formatives, adreçades a emprenedors, empresaris o persones que volen millorar la seva formació en diferents àmbits, com ara donar forma a una idea, despertar l’esperit emprenedor, com s'elabora un pla d'empresa, com es consolida el creixement empresarial, etc. També es treballa l’àrea de finançament, la d'innovació, internacionalització o eines 2.0, entre d'altres.
  
El rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández i el president executiu de GlobaLleida, Ramon Roca, acompanyats pel conseller delegat de GlobaLleida, Oriol Oró, el regidor de l’Ajuntament de Lleida, Rafel Peris, l'alcalde de les Borges Blanques i diputat provincial, Enric Mir, i el director del CFC, Carles Florensa, han participat en la presentació d'aquest nou títol.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat