Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Neix iSE7, punt de trobada del periodisme i la comunicació de Catalunya

Tindrà lloc el matí del dissabte 8 d’octubre a l'IMAC de Lleida

iSE7, Periodisme Optimista
Cartell de la jornada iSE7. (Imatge: 7accents)
L’iSE7 és un cicle de debats en profunditat i tertúlies inspiradores amb set ponents sobre les novetats periodístiques i comunicatives que vol esdevenir el punt de trobada anual dels sectors més emprenedors i actius del periodisme i la comunicació de Catalunya.

Organitzada per 7accents a la ciutat de Lleida i amb seu a la Sala Alfred Perenya de la Regidoria de Cultura, antics IMAC i Casal de Joventut Republicana, a l’avinguda de Blondel, número 42, l’iSE7 ha incorporat també els PREMIS SE7BLOGS, un reconeixement als millors blogs de la Terra Ferma segons els nostres lectors.

"Periodisme Optimista"

El sector periodístic viu immers en una crisi sense precedents, però la polivalència i la imaginació, afavorides per les noves tecnologies, han esdevingut un cant a l’optimisme per als nous professionals.

La jornada tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre i la inauguració anirà a càrrec de Miquel M. Gamisans i Marta Vilalta, secretari de Comunicació i directora general de Joventut de la Generalitat respectivament, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra. A les 09.30 hores serà el torn de la ponència inaugural, a càrrec de Joan Camp, director de la Catosfera de Girona. De les 10.00 a les 11.30 hores hi haurà una taula rodona titulada “Lois Lane i April O’Neil no necessiten cap superheroi” en què les periodistes Elisenda Rosanas, Laia Soldevila i Noemí Vilaseca donaran el seu punt de vista sobre una professió que ha menystingut el gènere femení durant molts anys. A les 12.00 hores començarà la segona taula rodona, “Renovar-se o morir”, integrada per professionals polivalents i imaginatius que destaquen en diversos àmbits comunicatius: Txe Arana, Josep M. Ganyet, Carles Porta i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo. Les taules seran moderades per la presentadora de TV3 Elisabet Carnicé i el director adjunt de Rac1, Jordi Margarit.

L’iSE7 clourà amb la primera edició del PREMIS SE7BLOGS, que se’ls disputen Dolors Mateu, Ignasi Servià, Amics de la Fotografia de Lleida, Pharma 2.0, Núria Perpinyà, INEFC Lleida i Maleficasblog.

La jornada serà retransmesa en directe per Internet.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat