Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Nou 'SE7' per celebrar la Fira de Sant Miquel i les Festes de la Tardor de Lleida

El procés català i l'educació, temes principals del número 12 del mensual guardonat amb el premi a la millor nova publicació de Catalunya

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del dotzè número del 'SE7'.
7accents llança el dotzè número del SE7, que es pot adquirir gratuïtament a uns 300 establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià, per celebrar l'inici avui de la Fira de Sant Miquel i les Festes de la Tardor de Lleida. Aquest número conté 32 pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 inclou la crònica de la manifestació de l'Onze de Setembre a la capital del Segrià; un reportatge en profunditat sobre l'estat actual de l'educació a Lleida; un resum de les novetats principals de la Fira de Sant Miquel d'enguany; una acurada anàlisi de la nova plantilla del Força Lleida; un viatge pels diferents processos judicials entre Catalunya i l'Aragó per l'art de Sixena, i una entrevista amb el polifacètic Ferran Aixalà.

El SE7 disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i humor gràfic. Entre les novetats d'aquesta temporada cal destacar la incorporació dels humoristes gràfics Joan Castellà i Miguel Macías, que s'uneixen als ja coneguts Lupe Ribot i Jordi Balasch, nous articulistes d'opinió com ara el periodista Ramon Pedrós o el director adjunt de Rac1 Jordi Margarit, una àmplia agenda cultural, horòscops i telèfons d'interès.

El SE7 és la millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. El mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat