Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La tempesta d'aquesta nit deixa el centre de Balaguer assolat

Aquesta matinada l'EMA de Vallfogona de Balaguer ha recollit 51 mm en trenta minuts, pendents de valorar

pluja, danys, Balaguer
Imatge dels desperfectes causats per la pluja. (Font: @MeritxellSerret)
El torrent d'aigua que ha caigut aquesta nit a Balaguer ha provocat nombrosos danys a la plaça Mercadal. L'aigua, que baixava a la plaça, ha fet saltar les llambordes dels carrers. En algunes imatges de veïns de la zona, publicades pel Servei Meteorològic de Catalunya, es podia contemplar com l'aigua tapava les rodes dels cotxes precipitant-se, al seu pas per la plaça, fins al riu. En aquest sentit, l'EMA de Vallfogona de Balaguer ha registrat aquesta matinada 51 mm en trenta minuts i durant aquest matí la xifra s'ha elevat fins als 70 mm.

Dues persones han passat la nit fora de casa després que s’esfondrés una part de casa seva enmig de la forta tempesta. L'Ajuntament també ha de valorar aquest dissabte si hi ha hagut danys en equipaments municipals, sobretot la piscina coberta i els pavellons esportius i firals que també es van inundar.

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, ha expressat "tot el suport a Balaguer pels danys del temporal". I ha agraït el treball de l'equip d'alcaldia, la Guàrdia Urbana, els Bombers, Protecció Civil i els Mossos d'Esquadra.

La Guàrdia Urbana ha tallat la circulació en les zones més properes a l'afectació i els Bombers, juntament amb Protecció Civil, han treballat al centre de Balaguer per arreglar els carrers principals.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat