Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Camp d'Esports pren forma i el Lleida Esportiu proposa jugar contra l'Hospitalet la pròxima setmana

Aquest matí s'ha dut a terme la darrera fase de col·locació de la nova gespa i l'empresa té previst enllestir els treballs dissabte

Camp d'Esports, gespa,
Imatge dels darrers treballs d'instal·lació de la nova gespa al Camp d'Esports. (Foto: Lleida Esportiu)
El procés de construcció del terreny de joc del Camp d’Esports ha engegat aquest matí la seva darrera fase, amb l’inici de la col·locació de la nova gespa natural, procedent d’Àvila. Els pans, elaborats amb les varietats poa pratensis i raigràs anglès a parts iguals, estan preparats per a l’adaptació a les temperatures hivernals de la capital del Segrià i equiparan la superfície de l’estadi lleidatà amb la que utilitzen els conjunts de Primera Divisió. Està previst que l’empresa Royal Verd enllesteixi la instal·lació de la nova gespa demà dissabte.

Després de dos dies de treballs hauran arribat al Camp d'Esports més d'una vintena de camions frigorífics carregats amb els pans, de 1.000 quilos de pes cadascun, un gruix de 4 centímetres i una mida de 12 metres de llargada per 1,20 metres d'amplada.

En aquest sentit, el Lleida Esportiu ha traslladat aquest dijous a la Federació Espanyola de Futbol la proposta per jugar el partit davant del CE L'Hospitalet, corresponent a la recuperació de la tercera jornada del campionat de Lliga de Segona Divisió B, el pròxim dimecres, dia 28 de setembre, a les 20.30 hores del vespre al Camp d'Esports.

Està previst que el jutge únic de competició doni resposta al llarg de les pròximes hores al club de la Terra Ferma sobre la disputa de l'encontre, previst a l'estadi lleidatà un cop estiguin acabades les obres de construcció del nou terreny de joc.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat