Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Comença l'enderroc de l'edifici Magisteri de Lleida, que acumula 23 anys de desús

La Generalitat va adjudicar abans de l'estiu els treballs, amb un cost d'uns 252.000 euros, que està previst que s'allarguin dos mesos

Magisteri,edifici
Imatge de l'antic edifici de Magisteri. (Foto: Arxiu)
L'empresa adjudicatària dels treballs ha començat aquest dijous l'enderroc de l'edifici de Magisteri de Lleida, que permetrà desmantellar un immoble que acumula 23 anys abandonat i en desús després que es detectés aluminosi en l'estructura. La Generalitat, actual propietària de l'edifici, va adjudicar abans de l'estiu els treballs, amb un cost d'uns 252.000 euros, que està previst que s'allarguin dos mesos.

La voluntat de l'administració catalana era construir en aquest lloc un gran edifici que havia d'acollir les diferents direccions territorials del Govern a Lleida, projecte que amb la crisi econòmica va quedar paralitzat i que, ara per ara, sembla difícil que pugui tirar endavant per falta de finançament.

De moment, el solar que deixarà lliure l'immoble, d'uns 5.200 metres quadrats, es dedicarà a un aparcament de pagament. El 15 de setembre van començar els treballs previs d'establiment de mesures de seguretat i la instal·lació de les tanques al voltant del recinte per tal de poder iniciar la demolició.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat