Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Associació Antisida de Lleida presentarà una moció per fer front a l'estigma i la discriminació del VIH

Ho farà aquest divendres en el Ple de la Diputació de Lleida després d'aprovar-se en el Ple de la Paeria el passat mes de maig

VIH, Dia Mundial, llaç gegant humà
Imatge d'una concentració de l'Associació Antisida de Lleida davant de la Paeria. (Foto: Arxiu)
El Ple de la Diputació de Lleida debatrà aquest divendres la moció per posar de manifest la necessitat que totes les institucions s’impliquin per fer front a l’estigma i la discriminació relacionades amb el VIH, ja que a dia d’avui, i segons l'entitat, aquesta es considera una de les millors estratègies en la prevenció de l’epidèmia. La moció inclou impulsar el pacte social contra la discriminació de les persones que viuen amb VIH, que va ser aprovat farà dos anys pel Parlament de Catalunya, dins de l’acord nacional per a fer front a l’epidèmia del VIH a Catalunya i contra l’estigma relacionat que, segons l'Associació, a dia d’avui encara no s’ha desplegat.

El Ple de la Paeria de Lleida ja va aprovar el passat mes de maig una moció en què es demanava la implicació de les administracions locals en la lluita contra l’estigma i la discriminació relacionades al VIH. També sol·liciten el compromís a treballar des de les competències municipals per promoure la no discriminació en tots els seus àmbits d’actuació.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat