Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria redueix el pressupost de les Festes de la Tardor de Lleida

Disposen de 30.000 euros menys respecte de l'any anterior i amb un programa de 150 actes, alguns abans i d'altres després dels dies festius

Festes de la Tardor 2016, Ajuntament de Lleida,
L'alcalde, Ros, i la tinent d'alcalde Parra, amb l'autora del cartell de les Festes de la Tardor de Lleida 2016, Montse Aran. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Les Festes de la Tardor de Lleida disposen de 30.000 euros menys de pressupost respecte de l'any anterior. La Paeria assegura, però, una programació amb més de 150 actes i celebracions rellevants, o "aprofitoses" per a l'ocasió, com el 50è Aplec de la Sardana d'aquest dissabte i l'arribada diumenge de la 59a Volta Ciclista Internacional a Lleida. Tanmateix, aposta per concerts destacats com Malú (finalment) i Morat, que actuaran a la qüestionada discoteca Biloba i a The Hill. 

Aquest dimarts s'ha presentat el programa d'activitats de les Festes de la Tardor de Lleida 2016, que es concentraran del 28 de setembre al 2 d'octubre però que afegeix diversos actes abans i després de la festa. Destaquen la cultura amb el 50è Aplec de la Sardana, l'esport amb la 59a Volta Ciclista Internacional i la música en el marc de la celebració de l'Any Granados a Lleida. Aquests, però, sent els actes "més rellevants", tenen lloc aquest cap de setmana, com la Diada Castellera, i no en els dies centrals de les Festes.

Tanmateix, el Centre Històric "continuarà" sent un dels escenaris principals de les Festes de la Tardor amb les revetlles populars, visites culturals, la mostra de Cervesa Artesana i els diversos vermuts populars del barri.

La pregonera de les Festes d'aquest 2016 serà la periodista i presentadora de TV3 Mari Pau Huguet, que donarà l'inici oficial a la celebració. Pel que fa al cartell d'aquesta edició, és obra de Montse Aran, d'Aran Disseny. L'autora ha explicat que és una imatge que combina elements de la cultura popular i tecnològica.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat